Νέες μπάρες Turbostar της IDEAL.

Η ανάγκη για ψεκασμό ακριβείας προβληματίζει αρκετούς κτηματίες στις μέρες μας. Ως βασικό κριτήριο την απόδοση σε συνδυασμό με την οικονομία ψεκασμού, η  IDEAL έχει έρθει με μια καινοτόμα λύση.

Οι μπάρες turbostar τοποθετούνται κάθετα στη ράμπα της IDEAL και αποτελούνται από μπέκ ορειχάλκου.  Με μελετημένο σχεδιασμό και οπές πάνω από κάθε μπέκ που απελευθερώνουν τον συμπιεσμένο αέρα σταθερής έντασης έχει επιτευχθεί ψεκασμός ακριβείας με οικονομία στο δραστικό υλικό και εργασία σε πολύ χαμηλές πιέσεις.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η κύρια διαφορά από τις στάνταρ μπάρες της IDEAL ,είναι ότι οι TURBOSTAR χρησιμοποιούν το φαινόμενο VENTURI που προσδίδει σε άριστα αποτελέσματα.

Η IDEAL καινοτομώντας στον τομέα του ψεκασμού,  χρησιμοποιώντας τους νόμους της φύσης φέρνει μια αλλαγή αυξάνοντας την πίεση με λιγότερο κόστος.

Στις μπάρες turbostar η μικροποίηση του υγρού γίνεται από τα μπεκ που έχουν ξεχωριστή ρύθμιση για την ποσότητα υγρού που θα πέσει.

Με αυτά τα ειδικά μπέκ, μπορεί να γίνει ρύθμιση του υγρού που πέφτει ανά εκτάριο. Ως αποτέλεσμα μπορούν να δουλέψουν σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές πιέσεις .

Οι μπάρες που δουλεύουν με το σύστημα venturi, λειτουργούν άριστα στις χαμηλές πιέσεις με ψεκασμό 50-200 λίτρα / εκτάριο.

Οι μπάρες turbostar χάρις τον σχεδιασμό του μπορούν να δουλέψουν από πολύ στενά αμπέλια μέχρι και 2,5 μέτρα άνοιγμα σειράς καθώς επίσης έχουν μεγάλο πλήθος υδραυλικών λειτουργιών.

 

2 Μοντέλα της IDEAL θα τα βρείτε παρακάτω: